Bio dags!

Ska se dumma mej 2 idag på bergakungen. Det kommer bli kul och efter det så kanske det blir en sväng om liseberg,men jag ska ju ändå dit på måndag så:)<3


:D


Netto dag #7


:D


Livet leker


Låt detta bli en läxa!


JAG ÄLSKAR DIG :)

Min mamma hade vart ute med min bonuspappa och kom hem med två tjejtidningar. Precis vad som behövs när man är lite krasslig. Jag älskar dig mamma!<3


Jag i ett nötskal :)

Har en jättemysig midsommar med familjen. Ätit god mat och skrattat en hel del. Åkte till parken tidigare med mamma idag,men det va hur tråkigt somhelst:P Vi åker till parken varje år på midsommar men det var sista gången. Sen så åkte jag och mamma hem och jag gjorde en tårta. Det gör jag varje midsommar,traditioner är till för att hållas och tårta sitter väl aldrig fel?!:)

Ha en fortsatt trevlig midsommar!:D


Glad midsommar:D


Netto dag #3

Jättelångsam dag idag,det kändes som att tio minuter va en timme:( Fast chefen släppte oss en halv timme tidigare för att vi hade vart så duktiga:)

Sista dagen på jobbet imorgon för att på fredag är det midsommar och då har vi ledigt. Jätteskönt för att jag är lite krasslig och behöver vila mig. Jag försöker bättra på immunförsvaret,så det bombas med jordgubbar! Vill vara frisk i sommar!:)


Netto dag #2

Ännu en dag på jobbet avslutad! Bara 12 dagar kvar nu;) Idag var mycket varuplock och rensning. Hade ont i hela kroppen när vi slutade haha,men det är för att jag inte är van vid att använda alla muskelgrupperna,fast jag kommer ha så mycket muskler när jag slutar haha;) Det blir bara bättre och bättre!


Mat i solen


Netto dag #1

Jobbade första dagen idag på netto och även fast jag var jättetrött så var det kul att jobba! Mina handledare är jättesnälla och den andra sommarjobbaren är hur go somhelst!:)

Fast en grej på morgonen gjorde att jag blev lite sur,men det har jag kommit över nu. Så jag peppar för en ny dag på jobbet imorgon som jag hoppas blir lika bra som idag.


:D


SOMMARLOV!!:D

Jag visar min entusiasm över sommarlovet och delar med mig av en text jag skrev.
Låtar: (cover)Apologize-The collective
Without you-Usher


<3

Det är okej att ta ett steg bakåt,så länge man vet att man måste ta fem steg framåt nästa gång.


Skara sommarland!

Missar skolavslutningen för att åka till skara sommarland med en massa härliga människor. Vädret är ju sådär men hoppas på bättre väder där borta!:) Denna dagen kommer bli grym<3


Laaazy day!

Idag är en sådan dag när jag inte vill gå utanför dörren utan ligga i sängen hela dagen och kolla på film. Känner mig hur seg somhelst idag(som min hjärna och kropp inte samarbetade) men det är en jättekort skoldag idag så det ska nog funka!:)

Oversized t-shirt:Ullared
Leggins:Lindex


SOMMARJOBB

På måndag börjar jag mitt sommarjobb. Ska jobba på Netto i tre veckor från 7:00-13:30. Jag går ut 8:an men jag väljer att sommarjobba för att jag vill tjäna egna pengar som jag köpa vad jag vill för. Får ju månadspeng och pengar när jag fyller år,men dem räcker inte till allt,så jag såg detta som en bra chans att kunna tjäna pengar som bara är mina och som bara jag kan bestämma vad dem ska gå till.

Först var jag helt emot idén att slösa bort tre veckor av min sommar på att jobba,men någon gång kommer jag att flytta hemifrån och då lever jag inte på min mamma längre utan måste klara mig själv. Så ju tidigare jag börjar med att tjäna mina egna pengar desto bättre.

Fast om man inte vill sommarjobba kan jag förstå det. Istället bara festa,chilla och vila upp sig inför hösten. Vi är tonåringar(såklart vi lever efter "keep calm and party on") men som jag sa. Vi kommer inte ha våra föräldrar som försörjer oss utan någon gång kommer vi lämna dem och sköta oss själva. Ju fortare man lär sig det desto bättre!


:D

"If i had a hundred lives,i wouldnt care if i messed up ninety nine. The important thing is that i got one right"


Livet leker:)

Solen steker och livet leker. Kunde inte bett om en bättre söndag. Peppar inför en grym vecka. (Den blir vad vi gör den till) sista veckan i skolan!! På onsdag ska jag gå och besöka mitt sommarjobb som jag börjar 17 juni. Sedan på fredag ska jag åka till Skara sommarland med skönt folk och bara glömma allt som händer här för en dag. Så veckan som kommer nu,ska vi göra grym! ''You get the life,you want if you work for it"


BLODOMLOPPET

Är på väg hem efter en helt underbar skoldag(trodde aldrig dem orden skulle komma ur min mun :p) ska äta och sedan springa blodomloppet i slottskogen med min mamma:) Vet inte om jag kommer orka men det är för en god sak så varför inte?♥


The Vampire Diaries

Ser på ett avsnitt av TVD innan jag ska springa ber till spårvagnen och åka till skolan. Gör mitt sista prov för terminen idag. Så skönt! Bara sju skoldagar kvar så är det sommarlov!! Woopwoop!:D


Ska bli bättre


Frukost ute!:)