Syns det att jag är taggad?


Kan vi inte kramas istället för att hata?♥️

Varför mobba någon? Vad är meningen med att trycka ner människor och få en annan människa att må dåligt? Det kommer jag aldrig förstå. Jag kommer aldrig kunna förstå hur man kan ge sig på någon annan ”bara för att man kan" hur kan man skrika elaka saker efter den personen,nätmobba,ifrågasätta allt dem gör, trycka in personen i väggen i skolan och kanske till och med använda knytnävarna, ja listan är ju lång. Hur kan man vara ansvarig till att någon annan mår dåligt? Kan vi inte kramas istället för att hata?♥️

Jag vet att det inte är den utsattes fel – utan problemet sitter nästan alla gånger hos mobbaren. Hos mobbaren som mår dåligt själv och måste klanka ner på någon annan för att höja sig själv. Visst är det hemskt? Jag vet att personerna säger att dem mobbar dig för att du är annorlunda och inte passar dem osv – men jag vill berätta för er som är moboffer att felet sitter inte hos er utan felet sitter hos mobbaren. Den personen som mobbar har säkert dåligt självförtroende och blir stärkt av att klanka ner på människor. Men jag tycker det är gammalt att säga så  – det är aldrig okej att vara elak mot någon annan hur man en mår själv. Mobbning kommer alltid vara fel!

Alla mobbare borde tänka efter. Vill du vara ansvarig till att en person tar livet av sig? Mår du bättre av att skicka en dum kommentar på instagran bara för att du "stör" dig på någon?

Är det inte bättre att le åt människor istället för att sätta armbågen i sidan på dem?!  2013 är snart slut och har inte vi som människor kommit längre än att sprida hat??. Så tänk ett steg längre innan du trycker ner någon annan, och vi som får se mobbning måste bli bättre på att säga ifrån,du kan rädda någons liv  för det är inte okej någonstans.

Bojkotta "våldtäktslåten"

Så den senaste månaden har det vart mycket snack i media om "våldtäktslåten" Annars känd som:Blurred lines av Robin Thicke. Detta är tydligen en låt som man inte får tycka om eftersom den handlar just om våldtäkt. Vad är grejen? Personligen tycker jag att låten är väldigt catchy och börjar alltid att dansa så fort jag hör den,och så tidigt som i somras så var det många andra som tyckte så med,men så fort ordet våldtäkt kom fram så var det en total vändning och det gick från: Kan inte sluta lyssna på denna låt! :) Till: Bojkotta våldtäktslåten!=< 
Nej tack! Våldtäktslåten eller icke våldtäktslåt,den kommer alltid att vara en av mina favoritlåtar. Slappna av allesammans!♥️Det här är bara otroligt barnsligt enligt mig...Naglarna ska få sig en omgång

Ser på en jättedålig film nu innan Paradise Hotel. Ska snart ge naglarna en omgång för dem ser hemska ut. Tycker det är så fräscht med målade naglar :)
Nytt i garderoben

Detta köpte jag i lördags. Det kommer upp nu eftersom jag har vart väldigt distraherad...men bättre sent än aldrig...eller? :)


Klockan är inte ens 17:00

En sak förstår jag inte,eller jo jag förstår men ska jag vara helt ärlig drabbad jag av någon sjuk version av jetlag. (Jag vet att jag inte har vart i något annat land med stor tidsskillnaden från Sverige men allt känns bara så konstigt) klockan är inte ens 17:00 och det är mörkt ute som om klockan vore 21:00. Mycket skillnad från i somras när det var ljust klockan 22.


Mina tre måsten för att överleva i vinter!

#edge


Mina fem favorit citat!♥️

#edge


Jag hoppas ni vet att jag tycker ni är underbara!♥️


Drömmar♥️♥️

Mina drömmar om vad jag vill bli när jag blir "stor" har vart väldigt breda under årens gång.

När jag var 3 var jag så pepp på att bli austronaut. Jag ville bli den första kvinnan att besöka månen!,och att få sväva var ju ett absolut +

När jag var 6 år ville jag bli en prinsessa.  Min dröm var att bli precis som Askungen!♥️

När jag var 10 år så ville jag bli DJ. Snurra skivor på en fullsatt klubb och hoppa uppochner till häftiga beat :)

Mitt 11 åriga jag ville bli dansare eller det är något jag fortfarande vill men det är en tuff väg,fast om min plan A skulle misslyckas är det en underbar plan B :D

Nu när jag är 15 år så är psykolog min plan A. Det är det jag vill bli. Hjälpa människor är mitt kall och det är något jag känner jag vill syssla med i resten av mitt liv!♥️♥️


Bloggtorka

Haft bloggtorka dem senaste dagarna men jag är tillbaka nu! Mer peppad än någonsin!!♥️

Flowers in my hair
♥️♥️
Min dag!♥️

Åååh vad jag älskar födelsedagar!♥️ Inte alls för paket utan att jag tycker det är jättekul att kunna klä upp mig och få 100 grattiskramar. Imorse så kom min familj in i mitt rum och sjöng jättefint :)
Så åt jag världens godaste frukost och öppnade paket. Fick bl.a. pengar,choklad och tugummi!♥️
Efter det så gjorde jag mig iordning(blev dock inte den outfiten jag planerat) Blev körd till skolan och skrattade så jag höll på och svimma där!:D
Just nu sitter jag bara och tar det lugnt med en kopp varm choklad och väntar på att jag ska åka till tolered och träffa ett gäng med sköna människor och skratta ännu mer!
Ha en fortsatt trevlig dag!♥️

Idag blir jag 15 år!
Godnatt!

Nästa gång vi hörs är jag 15!♥️
Sov gott! :))Kvällen innan jag blir 15! :)


LIVSNJUTARE
Mitt horoskop Skorpionen

Du har självförtroende och kreativ energi och de många gånger okonventionella metoder du väljer att använda dig av låter dig handskas med alla typer av utmaningar på ett effektivt sätt som övertygar till och med de envisaste kritiker om att du är en person att räkna med. Du längtar ständigt efter att prova något nytt och detta påverkar hur dina relationer utvecklas. Du är alltid beredd att lyssna på andra och känner en samhörighet med människor som inte liknar dig på något sätt, detta gör att du kan skapa nya bekantskaper som har kraft att utvecklas på oväntade sätt.

Du är i god fysisk form så tillfredsställ ditt behov av aktivitet genom att lägga din extra energi på någon sport eller annan typ av motion.
Denna veckan ska jag...

Denna veckan ser jag fram emot så himla mycket! En massa utmaningar men också en massa roligt! Bland annat: *En ny konfirmandträff 
*Utvecklingssamtal
*Musikprov
*Jag fyller 15!/Repa för en kul grej!
*Minifest med goda vänner + ett släktkalas! 

Vad ska ni göra i veckan?!
PUSS♥️

Så mycket bättre


Såg just på så mycket bättre(det var ken rings dag) med mamma och André. Det var bara så känslosamt. Mamma och jag storgrät i vardagsrummet medans André skrattade åt oss,men vi kunde inte hjälpa det. Vi bara grät... 
Så jag gick upp för jag försöker fortfarande att smälta det vi just såg. Så för att bli på bättre humör ska jag somna till en bra film.
Puss❤️ 

Hur man änvänder torrschampo

I denna videon visar jag hur man änvänder torrschampo eftersom det är många som tror att det är som hårspray,fast håret blir "fräschare" Jag glömde säga i videon att man ska ha ett avstånd på minst 30 centimeter.


"A barn"

Nu tänkte jag gå till botten med detta. Vad är ett A barn? Jag heter Amanda. Jag har tre A i mitt namn. Är jag ett A barn? Näe. Fast ett A barn,är en person som oftast får A. Jag vet ett gäng med sådana personer. Direkt efter dem har fått tillbaka en uppgift eller något så får dem hundra personer efter sig som bara:Fick du A?,och man forstätter sin dag och tänker ingenting på det,men man tänker aldrig på,varför. 
Får dem ett A varje gång för att det är något dem vill eller omgivningen har märkt dem A barn att dem inte vågar koppla av för dem tror att folk ska bli besvikna. Jag har aldrig tänkt så förut,men nu har jag det i huvudet varje gång vi får tillbaka en uppgift. Hur tänker "A barnet"?Det är okej att vara stolt!

Jag är verkligen inte ett så kallat "A barn" utan jag är en medelmåtta. Jag får C och neråt. Som min spanska redovisning idag fick jag ett C på. Jättenöjd!,men jag tänker alltid:F** du kan så mycket bättre. Vad är det med mig?! Varför blir jag inte nöjd?,för C är ett bra betyg. Utan att tänka mer på det så ger vår idrottslärare tillbaka en ergonomi uppgift och jag tänkte:Jippi!
Tagga E nu då. Så fick jag tillbaka pappret. Det var inget E. Jag fick ett A!! Jag är inte dum i huvudet. Jag har någonting här bakom. Det gjorde min dag och jag är så himla stolt!,men jag vill att alla ska veta att jag gör inte detta inlägget för och skryta,för att jag vet att det finns fol. som verkligen har svårt i skolan(jag är bara ointresserad)Jag gör det för att visa att det är okej att vara stolt över sig själv. Har man gjort något bra. Skrik det så hela världen får höra! Tippa inte på tårna för att du inte vill göra någon annan ledsen. Ge dig lite boost och våga säga. Jag är stolt över mig själv för det jag har gjort!♥️♥️
Öhm,känner jag dig?

Detta är något som händer mig,minst en gång i månaden. Jag vet inte var mitt minne har gömt sig hi,hi.


Blå eyeliner


Vill man ha en mer intensiv look så ska man satsa på att lägga en blå kajal,men man ska fokusera den mer på nedre fransraden än på vattenlinjen för att där är det svårare för den att fastna och man får dra väldigt hårt och då kan det börja svida i ögonen. 

Äntligen klar

Förhoppningsvis så får jag göra min spanska redovisning imorgon. Jag är sjukt taggad för den. Har jobbat med en PowerPoint i nästan två timmar nu så jag är glad att den är klar och får hoppas att det går bra imorgon!Tre grymma låtar!

Låt: I just had sex 
Av: Lonely Island feat. Akon

Den här låten hade jag nästan glömt,men kom ihåg den här om veckan när jag var lite ledsen och den får mig och garva,varje gång! Kommer ni ihåg denna? :)

Låt: Goodbye
Av: Jake Miller feat. Brittany Holmes

Denna låten är så underbar! Deras röster passar så bra ihop! Fast den här låten gör mig lite tårögd för att snart är 9:an slut och då är det: Hej då,andra familj! ;'(

Låt: Automatic
Av: Nicki Minaj

Detta är en jättebra låt om man bara känner för att dansa. Underbar låt! Det är dock lite sorgligt att jag inte hade hört   denna låten tidigare för den är verkligen grym!!
 

Nu är sömn inget problem!

Hej alla!
Gissa vad? 
Nej,jag har inte vart hos tandläkaren. Haha.
(Varför är jag så torr?)

Nej men imorgon är jag ledig!! Så jag ska sooova en lång stund,plugga en del och se på film. Alltså myspys jao! 
Det kompenserar nästan för nyheterna i måndags!10 saker om mig!

Här kommer en 10 saker om mig video. Har ni några önskemål så skriv dem här. PUSS♥️